Meniu 2: Ciorbă de perișoare a la grec + Cotlet la gratar cu sos de hribi și piure de cartofi

Ciorbă de perișoare a la grec - 260 ml

Ingrediente : spata porc,morcov,ceapa alba,ardei gras rosu,smantana,oua,orez,sare,marar

Cotlet la gratar cu sos de hribi - 150 gr

Ingrediente : cotlet de porc,ciuperci champignon,hribi,ceapa alba,ulei de floarea soarelui,smantana lichida,vin alb,unt,sare,chivas

Piure de cartofi - 200 gr

Ingrediente : cartofi,lapte,unt,sare

Preț: 11,50 lei

Declarație medie nutrițională pentru 100g produs

  • Energie
    (KCal)
    131
    6.55%
  • Energie
    (KJ)
    548
    6.52%
  • Grăsimi
    (g)
    8
    11.43%
  • Grăsimi sat.
    (g)
    5
    25.00%
  • Carbohidrati
    (g)
    7
    2.69%
  • Fibre
    (g)
    1
    5.00%
  • Proteine
    (g)
    9
    18.00%
*Consumul de referință pentru un adult obișnuit (8400kJ/2000Kcal).

Detalii

Gramaj260 ml + 150 g + 200 g
Carne de porcDa