Astazi, savurarea unui mic dejun delicios sau a unui pranz cu preparate proaspete, reprezinta mult mai mult decat o simpla experienta culinara in care incerci diferite arome. Atmosfera speciala pe care o regasesti intr-un restaurant, decorul inconfundabil, modul in care sunt expuse preparatele, precum si elementele specifice imaginii vizuale, toate acestea contribuie la crearea unei impresii pozitive sau negative cu privire la serviciile prestate.

Look&Feel-ul brandului Q's Inn, pe care il experimentezi imediat ce ne-ai trecut pragul, reprezinta unul dintre principalele noastre atuuri. Fie ca alegi sa consumi delicioasele preparate intr-una dintre locatiile noastre sau doar le iei la pachet, decorul desprins din La Belle Epoque, in nuante calde si elemente decorative fluide, iti inspira un sentiment placut de relaxare.

Pentru ca ne dorim ca fiecare dintre aceste momente sa fie unic, bucatarul Q's Inn te rasfata in fiecare zi cu noi preparate si meniuri savuroase, toate gatite dupa retete originale cu mult bun gust si pasiune. Si daca tot vorbim de maestrul bucatar…cu siguranta ai observat micile tablouri inramate in stil clasic, care-l reprezinta pe bucatarul Q's Inn, ambasadorul brandului si gardianul calitatii inconfundabile Q's Inn.

Sloganul "De bun gust" caracterizeaza produsele Q's Inn Take Away, cat si intreaga activitate a companiei, de la lucrul in echipa si prezenta atragatoare pana la gustul deosebit, livrarea preparatelor cat si atentia deosebita acordata servirii clientilor.

Materialele autentice si culorile calde, diferite pentru fiecare locatie, fac parte din personalitatea acesteia. Multitudinea de preparate culinare expuse ordonat, in lumina si recipientele potrivite, te cuceresc "de la prima vedere".

Te asteptam la Q's Inn, lasa-te rasfatat de ceea ce vezi, simte mirosul saramurii de crap cu mamaliguta la gratar si asculta universul aromelor in care ai pasit. Ghideaza-te dupa fiecare detaliu pe care ti-l ofera aceasta experienta delicata, o demonstratie de stil si inventivitate, acompaniata de adevarate delicatese si arome rafinate.