Ca orice proiect ambitios, Q's Inn a pornit de la un vis: acela de a oferi clientilor o portie din raiul culinar al bucatariei internationale, "la pachet" si la un pret accesibil pentru toata lumea. Visul nostru a devenit realitate in 2007, cand am deschis primul restaurant de tip "Take Away", in centrul Constantei.

Deschiderea Q's Inn a insemnat si deschiderea apetitului clientilor pentru cele peste 150 de preparate proaspete, pe care le pot lua cu ei "la pachet": salate, sortimente de peste, mancaruri gatite ca la mama acasa, torturi si prajituri pline de savoare cat si bauturi racoritoare din fructe proaspete, toate pregatite dupa retete proprii, originale.

Vitrinele ademenitoare, in care am asezat cu grija felurile de mancare, aromele ispititoare si culorile ce te imbie de la geamurile largi ale locatiilor, i-au adus alaturi de noi chiar si pe cei mai exigenti dintre gurmanzi.

Cu timpul, clientii au invatat sa aiba incredere in noi si in calitatea serviciilor pe care le oferim, pentru ca in acesti ani am incercat sa nu-i dezamagim niciodata. Ei sunt cei care ne sugereaza zilnic diferite sortimente de mancaruri si ne dau sfaturi despre cum sa evoluam constant.

Astazi, putem sustine faptul ca pofticiosii care adora preparatele Q’s Inn sunt mai numerosi decat numarul de bonuri fiscale emise, pentru ca s-a inradacinat practica trimiterii unui delegate, care cumpara pentru mai multi colegi.  Aromele delicioase si preparatele variate, inspirate din povesti originale condimenteaza reteta succesului Q’s Inn, alaturi de alte elemente cheie menite sa asigure calitatea si imbunatatirea continua a produselor si serviciilor.

Te asteptam sa ne treci pragul pentru a-ti oferi o experienta culinara gourmet, in fiecare zi!