Termeni și condiții de utilizare

Prin utilizarea serviciilor si produselor oferite de site-ul www.qsinn.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Termeni generali

1. Q's INN poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane.

2. Continuarea utilizarii site-ului presupune ca sunteti de acord in intregime cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

3. Q's INN poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, Q's INN poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, limitand accesul anumitor IP-uri, fara vreo notificare prealabila.

Continutul

1. Continutul acestui site este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, tururi virtuale, date s.a. - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

2. Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania.

3. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului. Folosirea materialelor si a informatiilor de pe site este permisa sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Q's INN.

4. Q's INN nu este raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Drepturi de autor

1. Toate drepturile sunt rezervate Q's INN. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

2. Preluarea informatiilor de pe site-ul www.qsinn.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [titlul] pe www.qsinn.ro", cu link pe textul "[titlul] pe www.qsinn.ro " catre paginawww.qsinn.ro.

Marci si logouri

Utilizarea marcilor si a logo-urilor de pe site-ul www.qsinn.ro fara acordul scris al Q's INN este interzisa. In urma incalcarii acestor drepturi, vom recurge la utilizarea prevederilor legislative in acest sens.

Comportament pe site

Orice informatie pe care alegeti sa ne-o oferiti trebuie sa fie adevarata, actuala si completa. Sunteti de acord sa nu copiati sau sa reproduceti aspectul, design-ul sau stilul utilizate de site-ul nostru. Tehnologia si software-ul care stau la baza site-ului nostru sunt proprietatea Q's INN. Sunteti de acord sa nu copiati, modificati, imprumutati, vinde, cesionati, distribuiti, transferati in alt mod orice drept la tehnologia sau software care stau la baza site-ului nostru. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care sta la baza site-ul nostru, in orice mod sau de a folosi versiuni modificate ale software-ului, in scopul de a obtine acces neautorizat la site-ul nostru.

Sunteti de acord ca nu veti utiliza site-ul nostru Web sau continutul acestuia pentru urmatoarele actiuni:

  • Defaimarea, abuzul, hartuirea, amenintarea utilizatorilor www.qsinn.ro sau a oricarei alte entitati;
  • Inhibarea utilizatorilor de la folosirea zonei publice de pe site-ul www.qsinn.ro;
  • Colectarea sau stocarea de informatii personale despre alti utilizatori;
  • Interferenta sau perturbarea bunei functionalitati a site-ului, server-ului sau retelelor noastre;
  • Transmite informatiilor care incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale oricarei parti terte;
  • Intreprinderea de activitati ilegale.

Utilizarea site-ului nostru este supusa legilor existente si procedurilor legale aferente. Nimic din continutul "Termeni si conditii" nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente si cerintelor referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru Web.