O imbinare inedita de gusturi, rafinament, culoare si rasfat culinar... Restaurantul Q's Inn iti ofera o experienta culinara gourmet in fiecare zi, ceea ce presupune o atentie deosebita acordata calitatii gastronomice.

Q's Inn vine in intampinare clientilor cu peste 150 de preparate proaspete si bauturi deosebite, pe care le poti lua "la pachet" pentru savurarea unor momente delicioase alaturi de persoanele dragi. Varietatea culinara, gustul deosebit bazat pe folosirea ingredientelor proaspete si tehnologiilor moderne de gatit, precum si ambianta placuta, redata de stilul decorativ si elementele vizuale inspirate de curentul La Belle Epoque, toate compun brandul unic Q's Inn.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri o experienta culinara gourmet, in fiecare zi.

Viziune

Q's Inn este... Q's Inn, nu apartine nici unei alte categorii. Q's Inn este democratizarea experientei culinare gourmet. Dorim ca un numar tot mai mare de clienti sa se bucure zilnic de preparate culinare exceptionale, diversificate, traditionale si exotice, pregatite dupa retete unice. De aceea, vom extinde lantul Q's Inn atat timp cat vom putea pastra individualitatea brandului si calitatea produselor si serviciilor.